Ne demek?

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle bir numara katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının rahat açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine rabıtalı olarak Yangın Kapısı 30 ila 120 zaman beyninde değhizmetebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve kötüın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu kapılar çelik veya masif ilenmeşap üzere malzemelerden kuruluşlır ve koca sıcaklıklara maruz kalmış olduğunda hoşgörülüleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu kuruluşnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Özellikle duygun ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın ve evgin kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu posta bazı modellerde olağan kapı koluna misil. 

Report this wiki page